به گزارش میراثآریا، سیدمجتبی امیرحسینی بیان کرد: ۳۰ میلیارد ریال اعتبار برای احداث مجتمع رفاهی پذیرش مسافران کاروانهای راهیان نور در شهر دوگنبدان مرکز شهرستان گچساران پیشبینی شده است.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به اینکه این مجتمع به صورت همزمان امکان پذیرش چند کاروان به طور همزمان را دارد، تصریح کرد: احداث این طرح کمک بزرگی به شکوفایی ظرفیتهای گردشگری در شهرستان گچساران میکند.
امیرحسینی با یادآوری این نکته که کهگیلویه و بویراحمد در کریدور شمال به جنوب قرار دارد و هرساله میزبان شمار زیادی از کاروانهای راهیان نور و زیارتی به کربلای معلی است، اظهار کرد: توسعه گردشگری فرهنگی و مذهبی نیاز مهم استان بوده و در این راستا برنامهریزیهای خوبی انجام شده است.
او با اشاره به رشادتهای مردم کهگیلویه و بویراحمد در طول هشت شال دفاع مقدس، تصریح کرد: توسعه و رونق گردشگری دفاع مقدس با تقویت زیرساختها برای پذیرش مسافران کاروانهای راهیان نور به منظور حضور اقشار مختلف مردم به ویژه نسل جوان در مناطق سابق جنگی در جنوب ایران در دستور کار جدی این ادارهکل قرار دارد.
انتهای پیام/
نظر شما